Director de agenție de turism, Katarina Pohlod vine să exploreze frumusețile României

Municipiul Braşov găzduieşte primul campionat mondial de atletism organizat vreodată în România! Campionatul Mondial de Alergare de 50KM are loc pe 1 septembrie 2019 în orașul de sub Tâmpa.
Organizat de IAU (Organizaţia Internaţională de Ultra-alergare), împreună cu Federaţia Română de Atletism şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov, Campionatul Mondial de Alergare de 50KM îi va aduce la Braşov pe cei mai puternici ultra-alergători ai momentului.

La acest campionat vor sosi sportivi din 30 de ţări reprezentând toate continentele, iar până la startul competiției, Federația Română de Atletism vă prezintă cei mai renumiți atleți care vor alerga pe străzile din Brașov.

Katarina Pohlod s-a născut pe 29 iulie 1988 la Novi Sad și va reprezenta Serbia la Campionatul Mondial de Alergare de 50KM de la Brașov, din 1 septembrie. Katarina va sport de performantă din 2010, iar de atunci se poate lăuda cu următorul palmares: deținătoare a recordului național al Serbiei pe distanța de 50KM, dublă campioană națională a Serbiei în 2019 pe distanțele de 21,2KM și 50KM, dublă vicecampioană națională a Serbiei pe distanțele de 10.000m pe șosea și 10.000m pe pistă, în 2019.
Sportiva din Serbia este îndrăgostită și de maratoane și participă frecvent la cele din New York, Londra, Berlin și Valencia. Totodată, Katarina este prima femeie din Serbia care a alergat la 6-Star (seria de maratoane majore din lume).

Specializată în economie, Katarina Pohlod este director de agenție de turism. Din 2014, ea conduce cu success destinele Agenției Active Traveling din Belgrad, care se ocupă, printre altele, și cu rezervări pentru atleții care doresc să participe la maratoane în întreaga lume! Cu siguranță, după experiența de la Campionatul Mondial de Alergare de 50KM de la Brașov, țara noastră se va număra printre destinațiile favorite ale Katarinei.
Când are puțin timp liber, Katarinei îi place să se destindă călătorind în natură, făcând fitness, ascultând muzică, realizând fotografii și smotocind pisicile!

Alături de organizatori se află parteneri Agenţia Metropolitană Braşov, Alpin Conference Center, Universitatea Transilvania, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Hospice Casa Speranţei, Coresi; sponsori (Spartan, Olea, Perskindol, Kinesis, Green Cola, Recuperare Acasă, BLife, Rădăcini Motors) şi parteneri media (Radio România Braşov, 100% Sport, NewsBV, BizBraşov, 24FUN, MixTV, Radio Braşov, Transilvania 365, Braşovul Tău, TV BV, Iubim Braşovul, Braşov Metropolitan, România Pozitivă, Infotrafic).

Toate informaţiile legate de desfăşurarea competiţiei pot fi găsite pe site-ul www.brasov50km.com.